Често задавани въпроси

Какво количество калории и въглехидрати се съдържат в едно желирано бонбонче Jelly Belly?

Всяко бонбонче съдържа 4 kcal или 100 kcal на порция (25 бонбончета). Те имат приблизително 1 g въглехидрати и 0 g мазнини. Jelly Belly® ви предлага експлозия от вкусове с минимално количество калории. Също така са сертифицирани по OU Kosher.

Какво прави бонбончетата Jelly Belly® и Jelly Bean Chocolate Dips® различни от другите желирани бонбони?

Желираните бобчета Jelly Belly® имат овкусена обвивка и мек желиран пълнеж. Jelly Bean Chocolate Dips® са комбинация от този желиран пълнеж, обвит с тъмен шоколад.

Дали Jelly Belly® са без глутен?

Ние не използваме никаква пшеница, ръж, ечемик или овес в основновната рецепта на Jelly Belly®. Модифицираното нишесте, което се използва за произодството на желираните бобчета, е царевично нишесте.

Колко Jelly Belly® бонбончета има в един килограм?

В един килограм се съдържат 882 Jelly Belly® бонбончета. Тези изчисления, разбира се, са приблизителни.

Sunkist® Плодови перли и Портокаловите резанчета съдържат ли желатин?

При производството на Sunkist® Плодови перли и Портокаловите резени се използва цитрусов пектин.
Те не съдържат желатин.

Колко време отнема създаването на едно желирано бонбонче Jelly Belly®?

Производството на едно бонбонче Jelly Belly® отнема от 7 до 21 дена и това не е шега! Това е процес, с който са ангажирани най-добрите майстори на захарни изделия, използващи както модерни методи, така и стари изпитани техники.

Какъв шоколад е използван в Jelly Bean Chocolate Dips®?

Jelly Bean Chocolate Dips® са направени с тъмен шоколад.

Какво представляват Sport Beans®?

Sport Beans® са единствени по рода си желирани бонбони. Те са специално създадени, за да заредят тялото ви по време на тренировка.

Кое прави бонбоните Jelly Belly® различни от останалите желирани бонбони?

Jelly Belly® се отличават от обичайните желирани бонбони с разнообразие от истински наситени вкусове, малък размер, ярки цветове и, разбира се, надписа Jelly Belly на всяко едно бонбонче. Създадени да удовлетворят дори и най-изтънчения вкус, при повечето Jelly Belly бобчета са използвани натурални съставки, когато е възможно, за овкусяването на бонбоните. Например шоколад, кокосов орех, концентрат от плодов сок и плодови пюрета като ягода, круша и банан. Имат вкус, както в пълнежа, така и в обвивката.

Какво прави бонбончетата Sport Beans® различни от другите желирани бонбони?

Желираните бонбони Sport Beans® са специално създадени за хората, които спортуват. Те са източник на лесно смилаеми въглехидрати, даващи енергия, натриеви електролити и калий за правилното балансиране на течностите, витамини B1, B2 , B3, както и витамин С за по-бърз метаболизъм и добро здраве.